beats by dre cheap

Tekst posta:

Da, evo shvatila sam da sam ovaj  blog i previse zanemarila, eli hej, ko mu je kriv. Tako da mi je trebalo nesto vremena da se sjetim svog tacnog pasvorda, ali hej, ko mu je kriv.

Eh sad idem na svoj uber zanimljivi lajf. Motiv da uopste sjednem za laptop i odem na blogger.ba (posto mi se moj kompjuter sutra treba doc' popravljen) je bio san kojeg sam jucer usnula.

Naravno za mene, je bila jedna klasicna noc. Odgledala sam sve moguce serije na Tv-u ujedno i Milana Tarota (posto mi je rikno kompjuer, pa ne mogu na laptopu gledati filmove). Poslije uber kul predobre emisije gdje je moj idol Milan T. bio pjan i prosuo kafu po kartama, ja sam se uputila k svom krevetu, u kojem se vec odredjen period pokrivam Dormeo pokrivacem (koji mi je mati pazarila u Merkatoru, na ovom prekul snizenju--> eto bespraltne reklame; i hvala ti mati, od srca ti hvala). Eh, da, san, uglavnom, san je bio divan, ja negdje tipa Bahami, kupam se, plivam, letim, u moru koje je toplo kao pisoloka, ofc, sve fino osuncano, pjescana plaza itd. Eto koji me vrag pokara pa se rodi u oboj Bosni. Naravno ovaj san je ostavio dubok trag na moju psihu (nekoliko kompleksa).

Druga stvar, ne mogu da vjerujem da vec skoro cetiri godine pisem odredjene gluposti iz svog zivota I objavljujem ih na ovaj blog. Fakat sramota.

Ulazak u Novu godinu je bio u veceu, znam da sam ocepljavala lavabo (da bih oprala ruke)  jer moja prijateljica ne zna povracati u vece solju, nego mora u lavabo. Novogodisnje odluke su bile da cu prestati piti (jer sam se misteriozno probudila na kaucu, pokrivena nekom djecijom dekicom, bez carapa i u nekoj smedjoj velikoj majici), druga dluka je bila da cu presti jesti meso, ali gujzica zinula cim je vidjela sudzuk.

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/5633/1243q.jpg[/IMG][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1243q.jpg/1/w312.png[/IMG]

Eto dosta.

Doživljaji Gospođe Krompirushe i ostale priče.
http://glupoologije.blogger.ba
08/01/2010 20:00